Data Architect

Omschrijving

Heb jij passie voor datagedreven vraagstukken en affiniteit met de business? Wil jij graag meegroeien met dé Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland? Kom dan ons team versterken als Data Architect. 

Als Data Architect ondersteun je onze opdrachtgevers bij data- en informatiegedreven uitdagingen. Je geeft advies over de inrichting van de data architectuur. Samen met de klant breng je de processen en vraagstukken in kaart. Vervolgens ga je aan de slag met bron- en data analyses. Je weet de juiste vertaalslag van vragen vanuit de business naar een data architectuur en inrichting van het datawarehouse te maken. Je helpt onze klanten de juiste keuzes te maken voor het realiseren van een toekomstbestendige architectuur en data warehouse. Je ontwikkelt een passende roadmap om tot het gewenste eindresultaat te komen.  
 
Als Data Architect biedt je onze opdrachtgevers en collega’s inspiratie. Je maakt onderdeel uit van het BI team en werkt nauw samen met je collega’s op het gebied van BI, dashboarding en reporting. Samen met de opdrachtgever en je collega’s maak je een roadmap, stel je planningen op, manage je het proces en definieer je (deel-)projecten. 


Werken bij Advantive

Advantive is dé Microsoft Gold partner van Noord-Brabant en Limburg. Bij Advantive werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij werken met specialisten op het gebied van Microsoft. Wij bieden een goede werk-privébalans, we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen.  De drie kernwaarden van onze organisatie zijn: passie, professionaliteit en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou. 

 
Wat bieden we je?

 • € 3.500 tot € 4.500 per maand (op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring). 
 • 26 vakantiedagen (2 bonusdagen voor niet ziek zijn). 
 • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten. 
 • Een leaseauto, laptop en smartphone. 
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald). 
 • Ontwikkelingsmogelijkheden. 
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag. 

Wat neem je mee

Wat neem je mee?

Je slaat graag de brug tussen techniek en de business. Complexe datastromen informatie weet je om te zetten naar gewenste inzichten. Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van data warehousing, data science, artificial intelligence, IoT en business intelligence op de voet. Door je enthousiasme en passie weet je gebruikers en opdrachtgevers te inspireren.    


Verder heb je voor deze functie als Data Architect: 

 • HBO werk- en denkniveau. 
 • Ervaring in het oplossen van data- en informatiegedreven vragen en het inzichtelijk maken van (data)processen en werkstromen.  
 • Het vertalen van processen naar een design, architectuur, ETL-processen en datawarehouse. 
 • Gedegen kennis en aantoonbare ervaring met (Power) BI, SQL en Microsoft Azure. 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Flexibele en dienstverlenende instelling. 


Duizendpoot met 900 poten gezocht

We zijn ons ervan bewust dat we een duizendpoot zoeken. Maar heb je 900 poten, dan willen we je ook vragen om op deze vacature te reageren. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij Advantive verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken. 


Interesse? 

Reageer dan direct op de functie van Data Architect

Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Monique Heller (HR) via 088 - 20 20 520, stuur een mail naar recruitment@advantive.nl of kijk verder op onze website en 'Werken bij' gedeelte. 


*Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.*