Junior Microsoft Engineer

Omschrijving

Heb jij passie voor Microsoft en affiniteit met de business? Wil jij graag snel door kunnen groeien en intern opgeleid worden?  Kom dan ons team versterken als Junior Microsoft Engineer.


Als Junior Microsoft Engineer loop je de eerste maanden mee met onze senior consultants. Je wordt intern opgeleid en begeleidt door onze consultants op verschillende projecten. Je krijgt training on-the-job en wordt bij klanten geplaatst om ervaring op te doen. We helpen je om je certificering op orde te krijgen, hierdoor kun je snel doorgroeien.


Als Junior Microsoft Engineer help je onze klanten op het gebied van Microsoft beheer en uiteindelijk ook implementaties, migraties en upgrades. Wanneer we het beheer voor de klant uitvoeren, dan mag uiteraard een goede overdracht naar onze managed services collega’s niet ontbreken.


De Microsoft-ontwikkelingen gaan snel. Je krijgt bij ons de ruimte om deze ontwikkelingen te volgen en je certificeringen bij te houden. Bij Advantive vinden we het belangrijk om kennis te delen. We verwachten dat je je opgedane kennis deelt met onze relaties en collega’s. Bijvoorbeeld tijdens een seminar, door het schrijven van een blog en/of tijdens een pizzasessie voor collega’s.


Werken bij Advantive

Advantive is dé Microsoft Gold partner van Noord-Brabant en Limburg. Bij Advantive werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij werken met specialisten op het gebied van Microsoft. Wij bieden een goede werk-privébalans, we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen.  De drie kernwaarden van onze organisatie zijn: passie, professionaliteit en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.


Wat bieden we je?

 • €2300,- op fulltime basis als startsalaris met doorgroeimogelijkheden.
 • 26 vakantiedagen (2 bonusdagen voor niet ziek zijn) 
 • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag.


Wat neem je mee

Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Je bent servicegericht, resultaatgericht en praktisch ingesteld. Je vindt het leuk om de vertaalslag te maken van de functionele behoefte van de klant naar een technische oplossing.


Verder heb je voor deze functie als Junior Microsoft Engineer:

 • Afgeronde Mbo- of hbo- opleiding richting ICT beheer, Business & IT of vergelijkbaar.
 • Affiniteit met Microsoft technologieën.
 • Gemotiveerd en leergierig genoeg om jezelf continu te blijven ontwikkelen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse?

Reageer dan direct op de functie van Junior Microsoft Engineer.

Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact met ons op via 088 - 20 20 52, stuur een mail naar recruitment@advantive.nl of ga naar onze website.