Microsoft Cloud Consultant

Omschrijving

Heb jij passie voor cloud en affiniteit met de business? Wil jij graag meegroeien met dé Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland?  Kom dan ons team versterken als Microsoft Cloud Consultant.


Steeds meer organisaties kiezen voor de cloud. Een cloudmigratie heeft impact op de hele organisatie. Je hebt te maken met uitdagingen als draagvlak, security, wet- en regelgeving, licenties en beheer. Als Microsoft Cloud Consultant begeleid jij onze klanten succesvol naar de cloud. Je bent verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het juiste ontwerp, implementatie en migratie van het applicatielandschap in de Microsoft cloud.


Je maakt designs, geeft cloud advies, voert cloud readiness scans en cloud migraties uit. Je vindt het leuk om onze accountmanagers in de presales fase technisch te ondersteunen. Door jouw enthousiasme en passie voor de cloud weet je onze relaties te enthousiasmeren en bewust te maken van de mogelijkheden van de cloud.


De ontwikkelingen op cloud gebied gaan snel. Je krijgt bij ons de ruimte om deze ontwikkelingen te volgen (bijvoorbeeld door events te bezoeken) en je certificeringen bij te houden. Bij Advantive vinden we het belangrijk om kennis te delen. We verwachten dat je je opgedane kennis deelt met onze relaties en collega’s. Bijvoorbeeld tijdens een seminar, door het schrijven van een blog of tijdens een pizzasessie voor collega’s.


Werken bij Advantive

Advantive is dé Microsoft Gold partner van Noord-Brabant en Limburg. Bij Advantive werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij werken met specialisten op het gebied van Microsoft. Wij bieden een goede werk-privébalans; we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen. De drie kernwaarden van onze organisatie zijn: passie, professionaliteit en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.


Wat bieden we je?

 • € 2.400,- tot €4.500,- met doorgroeimogelijkheden (op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring).
 • Winstdeling (22% van de totale winst wordt verdeeld onder het personeel).
 • 26 vakantiedagen (2 bonusdagen voor niet ziek zijn).
 • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag.

Wat neem je mee

Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Je werkt graag met de nieuwste technieken en vindt het leuk om kennis en expertise over te dragen. Je slaat graag de brug tussen techniek en de business en hebt een analytisch denkvermogen.


Verder heb je voor deze functie als Microsoft Cloud Consultant:

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Praktische ervaring op het gebied van Microsoft Azure en Microsoft 365.
 • Bij voorkeur certificering op Microsoft Cloud Platform (MCSE en/of MCSA).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Duizendpoot met 900 poten gezocht

We zijn ons ervan bewust dat we een duizendpoot zoeken. Maar heb je 900 poten, dan willen we je ook vragen om op deze vacature te reageren. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij Advantive verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.


Interesse?

Reageer dan direct op de functie van Microsoft Cloud Consultant.

Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Monique Heller (HR) via 088 – 20 20 520, stuur een e-mail naar recruitment@advantive.nl of kijk verder op onze website en ‘Werken bij’ gedeelte.Monique Heller
HRM


*Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.*